Hank Moody : God Hates Us All

Posted: вівторок, 1 травня 2012 р. by v1v0zabra in Мітки: , , , , ,
0


Хенк Муді “Бог ненавидить нас всіх” (Hank Moody: God Hates Us All)

Роман написаний головним героєм серіалу “Californication” Хенком Муді. Всі знають хто це такий, всі знають що це за серіал, то ж не дивно, що автори захотіли заробити ще й в такий спосіб. Хто дивився, той знає, що саме роман “God Hates Us All” приніс Хенку славу, й був екранізований під назвою “Ця шалена штучка кохання”.
 
Ім’я справжнього автора роману не розголошується і зберігається в таємниці.
Щодо сюжету. Головний герой розчарований в собі молодий 20-ти річний хлопець, котрий стає наркодилером. Щоб втікти подалі від батьків поселяється в готелі “Челсі”. Пізніше через бажання отримати в ліжко подругу рок-зірки втрапляє в кілька неприємних ситуацій, після котрих, однак, повертається до того, що й мав із самого початку.
Я не поділяю феєричного захоплення цим романом, який не тягне навіть на добру книгу, не те що, як деякі кажуть, “геніальне творіння”. Весь цей ажіотаж викликало лише те, що ця книга пов’зана з феєричним дурдом-серіалом “Californication” і його дурко-героєм Хенком Муділкіним.
Тож ті, кому полюбився роман, мають вибачити в мені літ.критики і пробачити мою суб’єктивну оцінку в 4 з 10. А ті, хто здатний адекватно оцінювати явища літ. простору, в чомусь таки згодяться зі мною.
Читайте і будьте прочитаними!

Ваш V.

0 коментарі:

ShareThis